Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 23 2003

Αντε πάλι η ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ και τα ”τσαλίμια” της

Δεν προλάβαμε καλά καλά να σχολιάσουμε τη... ροπή της ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ προς τις γενικές συνελεύσεις, που έχουν ως αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου (οδεύει ταχέως για την... τέταρτη σε σύντομο χρόνικό διάστημα) και κάποιοι βασικοί μέτοχοι προχώρησαν σε πωλήσεις μέρους του ποσοστού τους.

Κι αν στην περίπτωση της κ. Καρίν De Cocq Κοντοδήμου το ποσοστό είναι μικρό, αφού η πώληση αφορούσε μόλις 10.000 μετοχές, το αντίθετο ισχύει για τον κ. Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος αφού προφανέστατα (κατείχε τότε το 29% της εταιρίας) προσυπέγραψε την έγκριση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, από την προηγούμενη συνέλευση έσπευσε να προχώρησει σε πώληση του 3% των μετοχών της εταιρίας, ήτοι ”μόλις” 750.000 τεμαχίων!!!

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με την προαναγγελθείσα, αλλά έως στιγμής μη πραγματοποιηθείσα αύξηση κεφαλαίου της εταιρίας και τις εκ πρώτης όψεως (διότι εις το βάθος τους τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά) ακαταλαβίστικες ενέργειες των μετόχων της;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v