Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 12 2003

Η Aspis Bank και οι... Τεχνικές Εκδόσεις

Οχι, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δύο, απλά λόγω ελλείψεως χώρου αυτό το σχόλιο, είναι σε συσκευασία ”δύο σε ένα”!!!

1.”Προχωρημένες”, χαρακτηρίζονται από κύκλους προσκείμενους στην Aspis Bank, οι διαπραγματεύσεις με την Standard Chartered για την εξαγορά των δύο υποκαταστημάτων της στην Ελλάδα.

Η Aspis φαίνεται να αποκτά... ειδίκευση στους ξένους παίκτες, τους έχοντες θέληση να... αποχωρήσουν από την ελληνική αγορά!

Εμείς έχοντας υπ όψιν μας και τη συγκυρία, που προς ώρας ευνοεί την χρηματιστηριακή προεξόφληση κινήσεων στις ”μικρές” τράπεζες, τους ευχόμαστε καλή και ταχεία κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

Διότι δεν ξεχνάμε ότι τη συγκεκριμένη τράπεζα πολλοί την πλησίασαν και τελικώς έκαναν... πίσω.

2. Η κα Σοφία Καββαθά, σύζυγος του γνωστότατου στους εραστές του αυτοκινήτου (και των αεροπλάνων) Κώστα Καββαθά, ήταν η πωλήτρια περίπου 270.000 μετοχών των Τεχνικών Εκδόσεων, εκ των 360.000 που φαίνεται ότι μεταβιβάστηκαν μέσω της Beta ΑΧΕ, σε άγνωστο προς το παρόν αγοραστή.

Ο οποίος πάντως αναμένεται να γνωστοποιήσει σήμερα την ταυτότητα του, καθώς φέρεται να έχει αποκτήσει ποσοστό άνω του 5%. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εταιρία που έχει ”συνέργιες” με την εισηγμένη, αγνώστου έως στιγμής... αντικειμένου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v