Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 20 2003

Συνεχίζεται η ”αλλαγή φρουράς” στη ΜΕΑΓΑ

Σχεδόν το... 30% της εταιρίας VIVERE (πρώην ΜΕΑΓΑ) έχει αλλάξει χέρια, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα! Με βάση τις μέχρι τώρα χρηματιστηριακές ανακοινώσεις, εις εκ των πωλητών ήταν ο βασικότερος μέτοχος κ. Κ. Πηλαδάκης, που εκχώρησε περίπου 7,1% σε δύο...δόσεις και κατήλθε στο 37,8%.

Έτερος μεγαλοπωλητής, ήταν ο όμιλος Βρυώνη (ΑΛΜΑ-ΑΤΕΡΜΩΝ) που κατέβασε το ελεγχόμενο ποσοστό από 17,43% σε περίπου 14% και προανήγγειλε (με υλοποίηση έως την 30η Ιουνίου) την πώληση ακόμη 4,90% ήτοι 1.880.000 μετοχών, κατόπιν της οποίας θα έχει κατέλθει του 10%.

Μόνο που τις τελευταίες ημέρες (μετά δηλαδή την 12η Ιουνίου, οπότε και έγινε η προαναγγελία) έχουν ήδη διακινηθεί περίπου 2.770.000 τεμάχια.

Το συμπέρασμα, δεν μπορεί παρά να είναι ένα. Στο μετοχολόγιο της συγκεκριμένης εταιρίας, παρατηρείται μια σταδιακή ”αλλαγή φρουράς”, η οποία αν κρίνουμε από τις διακυμάνσεις των τιμών είναι απολύτως ”ελεγχόμενη”.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι αλλαγές αυτές σχετίζονται άμεσα με το ”σχέδιο... Ρίο” και τους επενδυτές που συνδέονται με αυτό, ενώ κατ’ άλλες πηγές, η εφεξής ”έξοδος” αφορά κατά μείζονα λόγο, στα συμφέροντα του κ. Βρυώνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v