Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 6 2008

Εκηβόλος για εφοπλιστές, ΑΤΕ, ακτοπλοΐα, Μινωικές

Εκηβόλος για εφοπλιστές, ΑΤΕ, ακτοπλοΐα, Μινωικές
ΚΙΝΗΣΗ: Την επόμενη κίνησή της σχεδιάζει η ομάδα των 3 - 5 ισχυρότατων εφοπλιστικών ονομάτων. Μετά τη ΔΕΗ και το Τ.Τ., η συνέχεια λέγεται πως θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα.

ΑΤΕ: Μεθοδικό και διακριτικό -είναι αλήθεια- το μάζεμα που επιχειρείται τις τελευταίες συνεδριάσεις στην περιοχή των 2,6 - 2,7 ευρώ. Από «ισχυρά χέρια» και γνώστες της αγοράς.

Στην περίπτωση της Αγροτικής υπάρχει και το δέλεαρ της τιτλοποίησης δανείων 400 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο μάλλον. Μέχρι τότε βλέπουμε, όμως ο όμιλος είναι δυνατόν να βάλει στο ταμείο του ακόμη και 80 εκατ. ευρώ, ποσό που εάν θέλει η διοίκηση μπορεί να το περάσει απευθείας στα κέρδη.

ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: Ο Ναπολιτάνος το συζητά να πουλήσει το μερίδιό του στη Hellenic Seaways. Η άλλη πλευρά το γνωρίζει και προσπαθεί να συγκεντρώσει ρευστό. Ενδιαφέρον το εγχείρημα εάν τελεσφορήσει.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ: Πάντως, στις Μινωικές ο αγοραστής των τελευταίων συνεδριάσεων λέγεται πως μπορεί να είναι «τρίτος... Έλληνας». Σε κάθε περίπτωση, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στις 23/4 κυρίως και στις 29/4, όπου αγόραζε μέχρι τα 4,64 ευρώ.

Εάν πράγματι οι αγορές αφορούν σε «σφήνα», τότε η συνέχεια μπορεί να έχει ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v