Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 11 2002

Από τις μετοχές στα... δικαιώματα ”φούσκες”

Για ”ποδοσφαιρική φούσκα” γίνεται πλέον λόγος στην Ευρώπη, καθώς τα βάσανα του ομίλου Kirch, και όχι μόνον, έφεραν στο προσκήνιο την ”υπερτίμηση” του ποδοσφαιρικού και γενικότερα του αθλητικού θεάματος.

Η διαπίστωση αυτή είναι βεβαίως άκρως επίκαιρη και για τη χώρα μας, όπου οι συνηθισμένοι στην υπερβολή κάτοικοι παρακολουθούν τις δικαστικές διενέξεις ανάμεσα στις δύο υπάρχουσες ψηφιακές πλατφόρμες για τα υποτίθεται ”χρυσοφόρα” δικαιώματα των ομάδων.

Τι θα συμβεί αν ο θησαυρός αποδειχθεί... άνθρακες, ουδείς διερωτάται, ιδίως όταν όλοι γνωρίζουν ότι αναλογικά τα δικαιώματα για αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ακριβότερα απ’ ό,τι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες;

Μια και μιλάμε όμως για ψηφιακές πλατφόρμες, πρέπει να σημειώσουμε την υψίστη διάκριση, για την... ασάφειά της, που διεκδικεί η ενημέρωση του ψηφιακού ομίλου Netmed ως προς την τύχη του internetικού της βραχίονα, στην Ελλάδα, δηλαδή της M-Web.

Πάντως, οι funs του αθλητικού ”παιχνιδότοπου” sportmanager.gr μάλλον θα πρέπει να αρκεστούν στα αναγραφόμενα στην πρώτη σελίδα του site, ότι διέκοψε δηλαδή τη λειτουργία του, κι ότι όσοι έχουν να λαμβάνουν ”δώρα”, όπως και όσοι πλήρωσαν συνδρομή για το professional τμήμα του, θα αποζημιωθούν εγκαίρως.

Ωστόσο, στην πιο περίεργη θέση βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι του διαφημιστικού χώρου, που ”έτρεχαν” οn line καμπάνιες, καθώς υποχρεώθηκαν να αναζητήσουν πληροφόρηση για την τύχη της εταιρίας, αλλά και των site, κάνοντας όπως λένε... ”ρεπορτάζ” σε επίπεδο inside προσωπικών... επαφών!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v