Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 12 2002

Τα ερωτικά συμπλέγματα μιας ”σέξι” μετοχής

Ηταν και εξακολουθεί να είναι ένα από τα ”αινίγματα” της Σοφοκλέους, αφού κατορθώνει να διατηρεί εξαιρετικά υψηλούς δείκτες τιμής ως προς τα κέρδη και τη λογιστική της αξία.

Καθοριστικό στοιχείο στη μέχρι τώρα πορεία της, η σχέση με τον γνωστό -από τις ”παλιές καλές” εποχές της Σοφοκλέους- ως ”άρχοντα των κλωστών”, σχέση που πολλάκις έχει ορίσει τη θέση της συγκεκριμένης εταιρίας αλλά και την πορεία της πραγματικά... ”σέξι” μετοχής της.

Εκείνος, βλέπετε, την εξαγοράζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα τον τελευταίο... ένα χρόνο, ανεβάζοντας το θερμόμετρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, προς τέρψιν όσων τοποθετούνται εγκαίρως.

Το επόμενο όμως επεισόδιο σε αυτή την ταραχώδη σχέση μάλλον ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Βλέπετε, οι πληροφορίες λένε ότι άξαφνα η νύφη μετατρέπεται σε... γαμπρό. Και ”εξαγοράζει” με τα θέλγητρά της την... καλπάζουσα (τουλάχιστον κατ’ όνομα, αν όχι σε... επιδόσεις) θυγατέρα, του φερόμενου ως εραστή της.

Για τους οπαδούς των... περιπεπλεγμένων και πιπεράτων σχέσεων, το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ότι κατά την άποψη κάποιων διεστραμμένων (;) εγκεφάλων, ακόμη και αυτό το αναπάντεχο ειδύλλιο δεν είναι παρά ένα ”τσαλιμάκι” πριν από την ολοκλήρωση του μεγάλου έρωτα!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v