Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 25 2003

Οι ”μνηστήρες” του ΤΤ

Όπου ΤΤ όχι το γνωστό μοντέλο γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας το οποίο, ως roadster κυρίως, πολλοί νεαροί traders… ζαχαρώνουν, αλλά το πολύ πιο ”λαϊκό” Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Το οποίο όμως θεωρείται ”φιλέτο” στον τραπεζικό χώρο. Έτσι ευλόγως έχουμε από τη μία τους ιδιωτικούς μνηστήρες, αλλά και την Εμπορική, κι από την άλλη τον κ. Χριστοδουλάκη, που σαν καλώς… ”έμπορας”, διότι εκεί έχει καταλήξει στο σκέλος των μετοχοποιήσεων- ιδιωτικοποιήσεων, ο ρόλος του, θέλει να δώσει προσφορά ”δύο σε ένα” το φιλέτο μαζί με τουλάχιστον ένα… κατιμά!!!

Σου λέει ο κ. Χριστοδουλάκης, ”αν δώσω εγώ το φιλέτο σκέτο και θα δυσαρεστήσω την σκληροπυρηνική πλευρά του κόμματος (που υποθετικά τουλάχιστον προασπίζει το ”λαϊκό” ρόλο του Τ.Τ.) και θα μου μείνουν ένας δύο ”κατιμάδες” που δύσκολα θα βρω πελάτη να τους ξεφορτωθώ”.

Πιστέψτε με, υπό αυτές τις συνθήκες (προεκλογικής αλλά και ταμειακής) πίεσης δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω ότι από τη σημερινή συνάντηση προκύπτουν εκ νέου τα σενάρια περί ”τριπλής συγχώνευσης” (εφόσον βάλλουν λίγο νερό στο κρασάκι τους οι μηχανικοί και το παίξουν έξυπνα οι στρατηγοί και ο πολιτικός τους προϊστάμενος).

Επίσης δεν θα εκπλαγώ όμως, αν προκριθεί η απευθείας εισαγωγή του Τ.Τ. μόνου του, καθώς στην περίπτωση αυτή θα ”πέσουν τα μπικικίνια” στα… γρήγορα.

Σε άλλη περίπτωση θα... καθυστερήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v