Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 25 2008

Κορυδαλλός Tours: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…

Κορυδαλλός Tours: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…
Το μεταφέρουμε απλώς και μόνο για να φανεί σε πόσο δυσχερή θέση κινδυνεύουν να βρεθούν πολλοί από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Πρόσφατα, λοιπόν, το Δημόσιο διπλασίασε την τιμή ημερήσιας εξαγοράς της ποινής φυλάκισης από τα 5 στα 10 ευρώ, χωρίς φυσικά ο κ. Αλογοσκούφης να το ανακοινώσει στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ως ένα από τα μέτρα για την αύξηση των φορολογικών εσόδων…

Και επειδή στο ποσό αυτό των 10 ευρώ υπάρχουν πρόσθετες επιβαρύνσεις που υπερβαίνουν το 90%, αυτό σημαίνει ότι για κάθε ημέρα φυλάκισης που εξαγοράζει κάποιος θα πρέπει να καταβάλλει τώρα περί τα 20 ευρώ.

Αν λοιπόν καταδικαστεί με 3 μήνες φυλάκιση π.χ. για ακάλυπτη επιταγή, ή επειδή δεν πλήρωσε τον ΦΠΑ, ή επειδή δεν κατέβαλε τις ασφαλιστικές εισφορές κ.λπ., τότε θα πρέπει να καταβάλει -τοις μετρητοίς μάλιστα- 1.800 ευρώ προκειμένου «να μην πάει μέσα»…

Αν μάλιστα καταδικαστεί με 5 μήνες φυλάκιση, τότε θα πρέπει να δώσει 3.000 ευρώ

Μην απορήσετε, λοιπόν, αν δείτε καταστηματάρχες, ελεύθερους επαγγελματίες και άλλους πληττόμενους από την οικονομική κρίση να μην μπορούν να καταβάλουν το αυξημένο τίμημα και τελικά να περάσουν το καλοκαίρι τους στον Κορυδαλλό, ή έστω σε κάποια άλλη «παραθεριστική ανά την Ελλάδα κατοικία» που προσφέρει… εντελώς δωρεάν το ελληνικό δημόσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v