Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 5 2008

Σφηνάκια για Τιτάνα, Βασιλόπουλο, Sprider

Σφηνάκια για Τιτάνα, Βασιλόπουλο, Sprider
ΤΙΤΑΝ: Η Τιτάν προέβη κατά την περίοδο από 1/7/2008 έως 31/7/2008 σε αγορά 236.885 κοινών ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 22,66 ευρώ ανά μετοχή.

Στις 30/6 κατείχε, δε, ήδη 2.234.304 ίδιες μετοχές, συνολικής αξίας 68,9 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό μείωσε τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας και του ομίλου.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η εισηγμένη θα ακυρώσει τις ίδιες μετοχές αντί να προχωρήσει τελικώς στη διανομή δωρεάν μετοχών.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στους θεσμικούς τα γύρευε, στο ταμπλό τα βρήκε.

Ο λόγος για ξένο θεσμικό χαρτοφυλάκιο το οποίο πολιορκούσε εδώ και έναν μήνα περίπου τα δύο - τρία εγχώρια Αμοιβαία Κεφάλαια με θέση στη μετοχή της ΑΒ Βασιλόπουλος για να του πουλήσουν πακέτο. Φλερτ χωρίς ανταπόκριση, καθώς ήθελε και πολλά τεμάχια.

Τελικά η υποχώρηση της τιμής της μετοχής κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις πυροδότησε πωλήσεις -από ιδιώτες- και ο ξένος βρήκε τεμάχια και μάλιστα σε καλές τιμές.

SPRIDER: Ολοκληρώθηκαν οι πωλήσεις μέσω της Citigroup από τη Julius Baer, οι οποίες ταλάνισαν τον τίτλο επί έναν περίπου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αμερικανικό χαρτοφυλάκιο μηδένισε την προηγούμενη εβδομάδα τη συμμετοχή του στη Sprider. Το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων μετοχών του αγοράστηκε από τη Χατζηιωάννου μέσω πακέτου (568 χιλ. μετοχές, στα 2,1 ευρώ).

Τα υπόλοιπα πουλήθηκαν σταδιακά στις πρώτες συνεδριάσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Eν συνεχεία, η τιμή της μετοχής ανέπνευσε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v