Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 27 2003

”Δρυός πεσούσης”, το high tech... πλιάτσικο!!!

Εάν έστω και τα... μισά απ’ όσα μαθαίνει ο Χαμαιλέων είναι ακριβή, τότε μία εισηγμένη εταιρία που βρέθηκε στο επίκεντρο της-αρνητικής-δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα την λήψη μέτρων για την προστασία των επενδυτών, αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα πλην της ακυβερνησίας και των δυσμενών οικονομικών.

Το αν θα αποκτήσει νέα διοίκηση θα το ξέρουμε εντός των ημερών. Ωστόσο, αν αυτά που πληροφορούμεθα αληθεύουν, κανείς δεν ξέρει τι θα έχει απομείνει στο μεταξύ, όσον αφορά τα άϋλα περιουσιακά της στοιχεία.

Αιτία το λαϊκώς αποκαλούμενο και... ”πλιάτσικο”!

Οι πληροφορίες λένε ότι στελέχη της μεθοδεύουν ήδη την... μετακόμισή τους σε άλλα μαγαζιά και φυσικά παίρνουν μαζί την... προίκα τους.

Δηλαδή, server με κώδικες, κι άλλα κινητά και άϋλα ”κομπιουτεράδικα” στοιχεία, τα οποία ενδέχεται να αυξήσουν την ”υπεραξία” τους στα μάτια ενός νέου εργοδότη.

Αυτά συμβαίνουν στον κόσμο της πληροφορικής, κι όχι μόνο. Γνωστό άλλωστε και το ρητό ”Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται”.

Το ερώτημα είναι (εάν βεβαίως ισχύουν όσα ακούμε, αφού ο Χαμαιλέων δεν είναι... ντετέκτιβ), ποιος θα προστατεύσει τους επενδυτές από την πλήρη απαξίωση της περιουσίας τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v