Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 26 2008

Σφηνάκια για Νηρέα - ΣΩΛΚ

Σφηνάκια για Νηρέα - ΣΩΛΚ
Νηρεύς: Μεγάλες πωλήσεις βγήκαν από τη Citigroup στον τίτλο, την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να σημειώσει νέο χαμηλό έτους (1,79 ευρώ) με αξιοσημείωτο για την εποχή όγκο συναλλαγών.

Οι τιμές στην τσιπούρα, παρά τη σύντονη προσπάθεια να μειωθεί κάπως η προσφορά, προ μερικών μηνών, έχουν υποχωρήσει και πάλι σε χαμηλά επίπεδα. Επομένως, κανείς δεν περιμένει β΄ τρίμηνο σημαντικά καλύτερο από το πρώτο.

Επιπλέον, υπάρχουν ανησυχίες ότι η συγχώνευση με την Kego θα απελευθερώσει έχοντες μεγάλες θέσεις στη μετοχή της Kego. Εκτός και αν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Sea Farm κάποιοι θεωρούνται εξ οφίτσιο θεσμικοί επενδυτές για τον όμιλο Νηρεύς.

Σωληνουργεία Κορίνθου: Μπορεί το β΄ τρίμηνο να εξέπληξε δυσάρεστα όσους αναλυτές δεν είχαν συνυπολογίσει τις επιπτώσεις του «αδύναμου» δολαρίου, για μια βιομηχανία που διενεργεί τα δύο τρίτα σχεδόν των πωλήσεών της στην Αμερική, αλλά λειτουργικά η εισηγμένη συνεχίζει να διανύει περίοδο παχέων αγελάδων.

Στους σωλήνες σπιράλ έχει κλεισμένες παραγγελίες μέχρι και τα μέσα του 2009, το δολάριο ανακάμπτει και το γ΄ τρίμηνο, λόγω και -σημαντικής ποσότητας- σωλήνων που παρήχθησαν κατά τη διάρκεια του β΄ τριμήνου αλλά η πώληση πραγματοποιήθηκε στις αρχές του γ΄ τριμήνου, αναμένεται καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v