Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 3 2008

ΟΠΑΠ: Νεότερα από το τουρκικό... μέτωπο

ΟΠΑΠ: Νεότερα από το τουρκικό... μέτωπο
Τελευταία, η επικαιρότητα έχει αναδείξει την Τουρκία, με τα στοιχήματα και τις λοταρίες της, με τα σέα της και τα μέα της, ως τον προσφιλή προορισμό των ελληνικών εταιριών.

Η επικείμενη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της λοταρίας Milly Piyango έχει φέρει και τον δικό μας ΟΠΑΠ αποφασισμένο να συμμετάσχει κοινοπρακτικά με τοπικές εταιρίες στο εγχείρημα.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χατζηεμμανουήλ σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε αυτά που είχαν γραφτεί (σχόλιο του Χαμαιλέοντα δύο μέρες πριν) για τα ονόματα των Τούρκων εταίρων του. Είναι η Dogus, η Alarco και η FIBA.

O πρόεδρος της Dogus κ. Ferit Sahenk, όμως, δήλωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη την απόφασή του να συστήσει κοινοπραξία με τις άλλες δύο εταιρίες, αναφερόμενος στην Alarco και στον ΟΠΑΠ, και περιέργως πώς δεν ανέφερε τη FIBA.

Οι πληροφορίες του Χαμαιλέοντα είναι ότι η τετράδα βρίσκεται στη διαδικασία σύνταξης Memorandum of Understanding (δεν έχει υπογραφεί ακόμα) όπου η σύνθεση θα είναι η εξής: ΟΠΑΠ 50% και οι τοπικοί εταίροι 50% (Dogan Alarco, FIBA).

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ επισκέφθηκε προ δεκαημέρου την Κωνσταντινούπολη σφραγίζοντας τη συμφωνία...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v