Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 15 2003

H... κολοκυθιά των μετοχοποιήσεων

Στελέχια και στελεχάκια , πολιτικοί παράγοντες και παραγοντίσκοι, έσπευδαν όλο το προηγούμενο διάστημα να ”προδιαγράφουν” (ανεπισήμως και… ανώνυμα βεβαίως) χρονικά διαστήματα – σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και… τιμές- είτε για το πότε θα γίνει το placement της ΕΤΕ, είτε για τη λύση στην Εμπορική, είτε και για τις λοιπές μετοχοποιήσεις.

Το ίδιο το οικονομικό επιτελείο διέρρεε ότι θα κινηθεί ταχύτατα κι ότι θα... ”τρίβουμε τα μάτια μας” από Σεπτέμβρη και μετά. Τώρα που ήρθε ο Σεπτέμβρης, άλλαξε το... βιολί.

Κι απ ότι φαίνεται, πάλι κάποιος άλλος φταίει. Πρώτα ο… Κωστόπουλος της Alpha ( αυτό το λένε… κομψά-κομψά, για να μην πέσουν τίποτα… λεμονόκουπες) διότι πρόλαβε και μάζεψε τα 270 εκατ. ευρώ και τους χάλασε τη… μανέστρα. Κι έπειτα, λένε, έπεσαν οι τιμές!!

Λες κι όταν έδιναν τα ”χρονοδιαγράμματα” είχαν κάνει συμβόλαιο με το… Θεό για την πορεία του Χρηματιστηρίου ( και με τον Κωστόπουλο να μην κάνει το placement)!

Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε πώς ούτε με την Εμπορική θα υπάρξει λύση, μέσα στο επόμενο δίμηνο-τρίμηνο, (εκτός αν πούνε το ”ναι” οι Γάλλοι, άνευ όρων), ούτε με την Εθνική θα προχωρήσουν μέσα στον Οκτώβριο.

Κερασάκι στην… τούρτα, η ιστορία του Τ.Τ. με το ΤΣΜΕΔΕ που δείχνει τώρα να κρέμεται από μια…κλωστή!!!

Α, ναι. Θυμήθηκαν επίσης ότι δεν πρέπει να ”στραγγίξουν” τη ρευστότητα της αγοράς. Αυτό βέβαια μόλις κατάλαβαν ότι ”δεν τους βγαίνει” το παιχνίδι. Διότι αν υπήρχε ρευστότητα θα την στράγγιζαν.

Έλα όμως που δεν υπήρχε… εξαρχής!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v