Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 15 2003

To νέο… ”σλόγκαν” της περιφέρειας;

”Θα καεί το… πελεκούδι”, μαθαίνουμε ότι ανακράζουν ενθουσιασμένοι το τελευταίο διάστημα αρκετοί εκ των μυημένων οπαδών της περιφέρειας.

Βλέπετε, τώρα που κάποια παραδοσιακά ονόματα, τα οποία σήκωναν τη σημαία των ”λόμπι” επί χρόνια, ξαποσταίνουν (ολίγον… υποχρεωτικά ομολογουμένως), η περιφέρεια έχει ανάγκη από νέους ”μύθους”.

Έτσι, η ανάμιξη συγκεκριμένων ονομάτων στην άνοδο εξίσου συγκεκριμένων μετοχών, αλλά και η φημολογούμενη ικανότητά τους να διοχετεύουν… παντοιοτρόπως τα ”πακέτα”, σε κατ’ επίφαση αξιόπιστους τρίτους επενδυτές -δίνοντας έτσι διέξοδο στο σύνηθες πρόβλημα ”καλά την ανεβάσαμε, αλλά σε ποιον θα πουλήσουμε;”- οδηγούν σε ενθουσιασμό τους ”οπαδούς” που ψάχνουν από τώρα τα επόμενα... πελεκούδια!!!

Ο Χαμαιλέων πληροφορείται ότι η υπόθεση αυτή έχει δημιουργήσει αναταραχή στις ”παλαιές ντίβες” του χώρου, οι οποίες μάλιστα δεν διστάζουν να συνδυάσουν την ανάδειξη των ”νέων” με τα πλήγματα που οι ίδιοι εδέχθησαν, υποστηρίζοντας επιπροσθέτως ότι γνωρίζουν τον συνδετικό κρίκο, ή αν προτιμάτε τον… ηθικό αυτουργό.

Οπότε δεν αποκλείεται σύντομα να καεί κυριολεκτικώς το… πελεκούδι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v