Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 14 2008

Το Ντυνάν, η Eurohospital και o... τζίφος

Το Ντυνάν, η Eurohospital και o... τζίφος
Και τυπικά χθες το Δ.Σ. του Ερρίκος Ντυνάν ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με τη Eurohospital η οποία είχε αναλάβει από τις αρχές του 2008 "πιλοτικά" το management του νοσοκομείου.

Και λέμε τυπικά γιατί ουσιαστικά η οποιαδήποτε "συνεργασία" είχε διακοπεί εδώ και μήνες, αν είχε ξεκινήσει και ποτέ…

Από την έναρξή της έγινε κατανοητό ότι η Eurohospital, εταιρία που ελέγχεται κατά 50% από το Ιατρικό και κατά 50% από τη Euromedica, δεν θα ασκούσε management, αλλά χρέη συμβούλου.

Ιατρικό και Euromedica αποδέχτηκαν αυτόν τον "υποβιβασμό" ποντάροντας στο ότι μετά την πιλοτική λειτουργία του ενός έτους μπορεί το Ντυνάν να ανέθετε σύμβαση κανονικής διαχείρισης επί μία διετία.

Μόνο που στην πράξη η διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν αγνοούσε ακόμη και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Eurohospital, χωρίς να υιοθετήσει το παραμικρό από αυτά που πρότεινε.

Αποτέλεσμα ήταν η οποιαδήποτε συνεργασία να πάψει να υφίσταται εδώ και μερικούς μήνες και η επίσημη διακοπή της ανακοινώθηκε χθες.

Ο πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Α. Μαρτίνης καλείται τώρα να διερευνήσει την αγορά για αναζήτηση νέου φορέα ή ατόμου στον οποίο θα αναθέσει τη διαχείριση.

Εφόσον τελικώς κρίνει -ο ίδιος- ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο…

Λέτε να το κρίνει;


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v