Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 7 2003

Πληροφορίες για επικείμενα deals

Πέρα από τα ήδη γνωστά (9μηνα, ΤΤ, Cosmote κ.λπ.) οι πληροφορίες του Χαμαιλέοντα λένε ότι εντός του επόμενου διαστήματος (από ολίγες μέρες έως και το τέλος του έτους, για να δώσουμε και κάποια όρια) ενδέχεται να έχουν ”κλείσει” αρκετά deals με χαρακτήρα επενδυτικό αλλά και επιχειρηματικό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα deals αυτά, τα οποία κυοφορούνται αρκετό καιρό, θα αφορούν διαφορετικούς κλάδους, κάποιοι εκ των οποίων θεωρούνται ”σέξι”, διότι έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, ενώ άλλοι θεωρούνται αντικείμενο... έως και distress investing λόγω του ύψους των δανειακών υποχρεώσεων ή άλλων δυσκολιών που τους χαρακτηρίζουν.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες συνάγουμε το συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να ακουστούν επισήμως το επόμενο διάστημα τουλάχιστον 4-5 τέτοια deals.

Kατά τα λοιπά... οψόμεθα. Διότι συνήθως όταν δείχνει να ”κινείται” η αγορά, αρκετά σχέδια τείνουν να γίνουν πραγματικότητα. Στο τέλος όμως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ”τα τρώει το σκοτάδι”.

YΓ: Δώστε ιδιαίτερη βάση και σε μια κίνηση που ανακοινώθηκε λίαν προσφάτως. Διότι μου λένε ότι ως τώρα πήραμε... ”γεύση”, αλλά δεν δοκιμάσαμε ολόκληρο το... αλμυρό έδεσμα, το οποίο μπορεί μάλιστα να αποδειχθεί και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v