Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 12 2003

ΝΟΤΟΣ: Τα καλά αποτελέσματα και τα ”πακέτα”.

Αύξηση της τάξεως του… 80% εμφανίζει η μετοχή της Notos Com σε σχέση με πριν από έναν χρόνο, γεγονός που συνιστά αναμφίβολα σημαντικότατη επίδοση.

Η απόδοση της μετοχής δεν είναι βέβαια άσχετη με τις επιχειρηματικές κινήσεις της εταιρίας, αλλά και με τα οικονομικά της στοιχεία και αποτελέσματα (βλέπε και το 9μηνο στο euro2day).

Ένδειξη άλλωστε του ενδιαφέροντος της αγοράς αποτελεί και η σειρά αναλύσεων που έχει εκδοθεί το τελευταίο διάστημα για την εταιρία από μεγάλες και μικρότερες ΑΧΕ, όπως η Alpha, η Εγνατία, η Ωμέγα, η CFS και η Αγροτική Asset Management.

Εν τούτοις, απορίες προκαλεί το γεγονός ότι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας εμφανίζονται να προχωρούν σε σημαντικές πωλήσεις μετοχών τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ. Παπάζογλου εμφανίζεται να έχει πωλήσει συνολικά 372.000 μετοχές, οπότε το ποσοστό του έπεσε οριακά κάτω από το 20%, ενώ ο κ. Μιχ. Παπαέλληνας πώλησε 100.000 μετοχές, με αποτέλεσμα το ποσοστό του να πέσει στο 10,97%.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κύριος όγκος αυτών των συναλλαγών έγινε σε πακέτα. Ένα 200.000 τεμαχίων στις 10/10 και ένα 250.000 τεμαχίων στις 07/11.

Πρόκειται άραγε για ”ενδο-μεταβιβάσεις” ή για πακέτα σε τρίτους ”παίκτες”;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v