Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 13 2003

Η ”κρυφή” μεγάλη είδηση από τον Πήγασο.

Μία ακόμη σημαντική είδηση έδωσε η Πήγασος κατά την παρουσίασή της στην Ένωση Θεσμικών, αφού στελέχη της διαβεβαίωσαν τους παριστάμενους ότι η εταιρία προτίθεται να αυξήσει τη συμμετοχή της στον Τηλέτυπο στο ανώτατο επιτρεπόμενο από τον νόμο όριο, δηλαδή στο 25%.

Ως γνωστόν, είμαστε στην Ελλάδα, οπότε τουλάχιστον ως υπόθεση δεν είναι διόλου παρακινδυνευμένο να ειπωθεί ότι η απόσταση μεταξύ του 25% και του 33,1% που δίνει το πλεονέκτημα της ”καταστατικής μειοψηφίας” (στην περίπτωση μας ισοδυναμεί με… πλειοψηφία δεδομένης της πολυμετοχικότητας αφενός, και των εσωτερικών ισορροπιών αφετέρου) θα μπορούσε ενδεχομένως να αποδειχτεί… μηδενική.

Πέραν αυτού, αθροιστικά το ποσοστό της Πήγασος και του ΔΟΛ θα ξεπεράσει με χαρακτηριστική… άνεση το ποσοστό του 33% σε κάθε περίπτωση, εκτός αν ο ΔΟΛ πουλήσει μετοχές.

Όλα αυτά, πιστέψτε με, έστω κι ως… υποθέσεις, θα δημιουργήσουν σοβαρότατες αναταράξεις στο γενικότερο σκηνικό των media. Βεβαίως οι παροικούντες την… ”μιντιακή” Ιερουσαλήμ μάλλον δεν περίμεναν την παρουσίαση της Πήγασος για να εξετάσουν τα ενδεχόμενα.

Η καλή μέρα από την… αρχή φαίνεται. Γι’ αυτό καλό θα είναι να αναμένετε εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v