Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 5 2003

Οι... δίδυμοι πύργοι (του ΟΤΕ) και ο ΥΠΕΘΟ

Ενημέρωση για τη στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει ο Οργανισμός, αλλά και για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2003 ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Νίκος Χριστοδουλάκης, από το ”ισχυρό δίδυμο” του ΟΤΕ, κ. Σκαρπέλη και Αντωνακόπουλο, σε σχετική συνάντηση που είχε μαζί τους χθες το απόγευμα.

Αυτοί τουλάχιστον ήταν οι λόγοι για τους οποίους, ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου, ο κ. Χριστοδουλάκης θέλησε να δει τους δύο άνδρες.

Δεδομένων όμως των γεγονότων της τελευταίας περιόδου, το μυαλό όλων πηγαίνει σε πιο προφανείς αν και λιγότερο... ”τυπικούς” λόγους.

Τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο περί αυξήσεων και κρυφών χρεώσεων που εμπεριέχουν τα νέα τιμολόγια, σίγουρα δεν δημιουργούν το καλύτερο κλίμα για την κυβέρνηση, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κι ενώ η κυβέρνηση υπολείπεται της Ν. Δημοκρατίας αρκετές μονάδες στα γκάλοπ.

Για να πιστέψουμε τα όσα λέγονται από τους κύκλους του ΥΠΕΘΟ, θα πρέπει να λάβουμε ως δεδομένο ότι ο υπουργός ουδόλως ενδιαφέρεται για τον καταιγισμό αρνητικών δημοσιευμάτων αναφορικά με τη διοίκηση της μεγαλύτερης ΔΕΚΟ.

Ότι δεν τον ενδιαφέρει η σκληρή κόντρα του ΟΤΕ με την ΕΕΕΤ για τα νέα τιμολόγια του Οργανισμού (το... αποτέλεσμα της οποίας μάλλον θα το μάθουμε σήμερα) κι ακόμη ότι κάνει τα στραβά μάτια στις πολιτικές -και όχι μόνον- κόντρες που αναπτύσσονται πέριξ, αλλά και εντός του Οργανισμού.

Δηλαδή να υποθέσουμε ότι ζει στον... κόσμο του;

Ολίγον δύσκολο να το πιστέψουμε αυτό για τον κ. Χριστοδουλάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v