Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 2 2002

Το καλό το παλικάρι, βρίσκει πάντα μονοπάτι

O υπ. αριθμόν ENA εκδότης στη χώρας μας (με αντικειμενικό μπούσουλα απόδοσης του τίτλου τη λειτουργική του κερδοφορία), δεν είναι ένα από τα πασίγνωστα ”ονόματα” (να μην τα πω, τα... ξέρετε) που πιστεύαμε ότι παραδοσιακά θα έπρεπε να ”απολαμβάνει” τον τίτλο, αλλά ο σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, των Aττικών Εκδόσεων.

Η εισηγμένη εταιρία της οποίας ηγείται, κατάφερε (παρά τις αντίξοες συνθήκες στο χώρο) να εμφανίσει για δεύτερη συνεχή χρήση αυξημένα λειτουργικά κέρδη, αδιαφορώντας για το αν βγήκαν ή όχι τα ”γυρίσματα” των ανταγωνιστών του.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μου ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει βασίσει τη ”συνταγή” του σε κάτι πολύ απλό: μείωση κόστους και… ακόμα πιο πολλή μείωση κόστους (!), το οποίον φαίνεται να του ”βγαίνει”.

Ετσι οι Αττικές Εκδόσεις σκέφτονται πλέον σοβαρά την επέκταση των δραστηριοτήτων τους εκεί που έχει ”ψωμί”. Οχι πλέον εντός των συνόρων μας, αλλά εκτός και δη σε γειτονικές χώρες, όπως π.χ. η Pουμανία.

O κ. Φιλιππόπουλος, λένε οι πληροφορίες, έχει στοχεύσει η επόμενη κίνηση των Aττικών Eκδόσεων να έχει επίκεντρο το Bουκουρέστι, όπου θα εκδώσει (στα ρουμανικά) έναν από τους γνωστότερους διεθνείς business τίτλους. Eκεί άλλωστε εκδίδει και τη ρουμάνικη έκδοση του ”Playboy”, που πάει μια χαρά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v