Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 1 2002

Καιρός φέρνει την άνοιξη, καιρός τα παραπούλια

Κατά διαστήματα, ο μεγαλομέτοχος της Stabilton (πρώην ΜΑΚΛΩ, για να μην ξεχνιόμαστε) Μιχάλης Ανδρουλιδάκης (του γνωστού ομίλου των ΜΜΕ) καταχωρεί στις χρηματιστηριακές ανακοινώσεις τις προθέσεις του για εκχώρηση ποσοστών στην εταιρία.

Εάν θυμάμαι καλά, από την απόλυτη πλειοψηφία (90%;)της εταιρίας, ο κ. Ανδρουλιδάκης έφθασε στις 28 Μαρτίου να κατέχει μόλις το 59,64%, της Stabilton.

Πρωταπριλιάτικα όμως ενημέρωσε και πάλι τις χρηματιστηριακές αρχές για την πρόθεσή του να πωλήσει εντός του Απριλίου, και μέσω της Σίγμα ΑΧΕ, 10 εκατ. τεμάχια.

Οι νέες προς διάθεση μετοχές αφορούν στο 11,99% της εταιρίας και στην περίπτωση που υλοποιηθεί η πώληση, ο κ. Ανδρουλιδάκης θα κατέχει πλέον το 47,65% της Stabilton.

Ωστόσο ,στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Ανδρουλιδάκης ενημερώνει τις χρηματιστηριακές αρχές και για την πρόθεσή του να προβεί συνολικά στο διάστημα 2 Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2002 σε πωλήσεις 15 εκατ. μετοχών της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 17,9% επί του συνόλου.

Οπερ συνεπάγεται πως το ποσοστό του θα υποχωρήσει συνολικά μετά το τέλος Ιουνίου, όχι μόνον στο 47,65% αλλά στο 41,74%.

Αραγε, αναρωτιούνται οι κακές γλώσσες, αποφάσισε ο κ. Ανδουλιδάκης,

να καλέσει και άλλους στη διαχείρηση των real estate δραστηριοτήτων του, ή μήπως η πορεία των σχεδίων του στα ΜΜΕ, τον αναγκάζουν να προβεί σε νέες κινήσεις ”κάλυψης” των βαρών;

Ο χρόνος θα δείξει...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v