Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 5 2002

Το ΜULTI... DRAMA μιας εταιρίας

Ακρως... συστηματική αποδεικνύεται η παρουσία της μετοχής MULTIRAMA, στους πίνακες με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία πτώση το τελευταίο 12μηνο, ανεξαρτήτως του εξεταζόμενου υπο-διαστήματος (12μηνο, τρίμηνο, μήνας, εβδομάδα), όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς διαβάζοντας τους αναλυτικούς πίνακες που περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο σχόλιο της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ (”Συνοδευτικό Υλικό” στο σχόλιο Σοφοκλέους του Euro2day.gr).

Για το ίδιο θέμα, την... τραγωδία της MULTIRAMA που έχει χάσει το 98% της αξίας της από το υψηλό του 1999, αλλά και για την επιχειρηματική της πορεία, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ στο ”ΜΕΤΟΧΟ” που κυκλοφορεί.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ύστερα από όλη αυτή την πορεία πτώσης (πρόκειται για τη μετοχή με τη μεγαλύτερη πτώση στο τελευταίο 12μηνο, με ποσοστό 82,5%), η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας εξακολουθεί να είναι τριπλάσια της ενοποιημένης καθαρής της θέσης!

Λόγος να αναφερθούμε σε P/E δεν υπάρχει, αφού η εταιρία παρουσίασε ζημιογόνα ενοποιημένα αποτελέσματα της τάξεως των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v