Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 3 2004

ΕΤΑ: Καθ’ οδόν (;) προς ΧΑ με... δωρεάν διαφήμιση!

Τσάμπα ο πακτωλός της διαφήμισης σε τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, τσάμπα το επικοινωνιακό μπαράζ εν όψει της εισαγωγής των ΕΤΑ στη Σοφοκλέους.

Μέσα από τις υποθέσεις της λίμνης Καϊάφα, αλλά και της νέας δικαστικής εμπλοκής για την υπόθεση του Καζίνο Πάρνηθας, των σκληρότατων παρεμβάσεων του προέδρου του Συνασπισμού, κ. Κωνσταντόπουλου, των καταγγελιών Ξενοδοχειακής Ένωσης για ύποπτες αναθέσεις του Δημοσίου σε θυγατρική της ΕΤΑ, αλλά και των πληροφοριών ότι το ΣτΕ έχει... σοβαρές αντιρρήσεις για τη μεταφορά στα ΕΤΑ μέρους της περιουσίας του ΕΟΤ, θα μπορούσε να γίνει μια χαρά η δουλειά χωρίς καθόλου πληρωμένες καταχωρίσεις.

Τόσο τα ΕΤΑ όσο και ο ”ισχυρός ανήρ” τους, ο ”πολύς” κ. Χωμενίδης, απόλαυσαν άπλετη δημοσιότητα και μάλιστα... άνευ χρεώσεως.

Θα μου πείτε, βέβαια, δεν ήταν ακριβώς η δημοσιότητα που επεδίωκαν για μια πανηγυρική εισαγωγή στη Σοφοκλέους.

Το ερώτημα τώρα είναι γιατί επιμένει τόσο πολύ η κυβέρνηση να προωθήσει το όλο θέμα και τα... υποθέματα που το συνοδεύουν, παρά τις οξύτατες αντιδράσεις όλης της αντιπολίτευσης.

Είναι ποτέ δυνατόν να εισαχθεί στη χρηματιστηριακή αγορά μια εταιρία όταν οι δραστηριότητές της, τα εν δυνάμει στοιχεία του ενεργητικού της, αλλά και τα deals που έχει κάνει αμφισβητούνται σε όλα τα επίπεδα, από το πολιτικό έως και το δικαστικό, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο;

Διότι, μεταξύ άλλων, θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχουν συμπληρωθεί στο ενημερωτικό δελτίο της ΕΤΑ (στο σκέλος των δικαστικών διενέξεων, των επενδυτικών κινδύνων και σε άλλα συναφή... κεφάλαια) οι άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος, αλλά και το σκεπτικό της εισήγησης-καταπέλτη που φέρεται να έχει γίνει στο Συμβούλιο Επικρατείας για την έκταση του ΕΟΤ στην Ανάβυσσο, με την οποία επίσης επιχειρείται η ”προικοδότηση” της προς εισαγωγή εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v