Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 26 2004

INTRALOT: Kάποιες απαραίτητες λεπτομέρειες

Σε σχέση με την Intralot αξίζει όμως να δούμε και κάποιες λεπτομέρειες. Οπως αποδείχτηκε από τα επίσημα στοιχεία στο placement που έγινε πρόσφατα, ο κ. Κόκκαλης πώλησε 1.500.000 μετοχές σε σύνολο όμως 1.960.000 μετοχών που άλλαξαν χέρια.

To ερώτημα βέβαια, επί του οποίου δεν φαίνεται να υπάρχει υποχρέωση επίσημης απάντησης, είναι ποιος πούλησε το υπόλοιπο.

Ο κ. Δημητριάδης που φέρεται να έχει σημαντικό ποσοστό της τάξεως του 12-13%; Μήπως ο κ. Τσουκαλίδης; Ή μήπως μια εταιρία συμφερόντων κάποιου από τα ανωτέρω πρόσωπα;

Για να γίνουν ποιο κατανοητές οι απορίες μας, σημειώνουμε ότι με βάση τα επίσημα μετοχολόγια του ΧΑ, ο κ. Κόκκαλης φερόταν να έχει έως πρότινος το 32,298% της Intralot, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση προς το ΧΑ (μετά το placement) είχε τελικώς 30,037% προ της πώλησης των μετοχών, το οποίο και κατήλθε σε 26,138%.

Που σημαίνει πρώτον ότι τα στοιχεία μετοχολογίου που δίνει σήμερα το ΧΑ είναι ”του κλότσου και του μπάτσου” από πλευράς του τι πραγματικά συμβαίνει στις εταιρίες!!!

Και δεύτερον, όπως προαναφέραμε, ότι προσωπικά ο κ. Κόκκαλης δεν φαίνεται να είναι ούτε καν ”κοντά” στην καταστατική μειοψηφία της συγκεκριμένης εταιρίας, εδώ και πολύ καιρό.

Εκτός βέβαια αν κάποιες offshore εξασφαλίζουν τα... απαραίτητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v