Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 19 2004

Κι από κοντά(;) ο Τασόγλου

Το χαρτί του turn around story φαίνεται ότι παίζει και η Τασόγλου, η μετοχή της οποίας βρίσκεται σε επιτήρηση, ακριβώς λόγω των δυσμενών αποτελεσμάτων που είχε παρουσιάσει.

Μιας και μιλάμε όμως για την Τασόγλου, να θυμίσουμε κι εκείνη την ανακοίνωση για το εντυπωσιακό σε ύψος πρόστιμο, το οποίο έχει ”φάει” από το ΣΔΟΕ, μια εταιρία στην οποία διατηρεί συμμετοχή.

Σε πρόσφατο σχόλιό της, η στήλη θεώρησε ότι η αναγραφή της επιβολής προστίμου 94 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ, σε μια μάλλον μικρή εταιρία στην οποία συμμετέχει με ένα ποσοστό η Τασόγλου, με δεδομένο το μέγεθος αυτής (της GLOBALFON), ήταν μάλλον… τυπογραφικό λάθος.

Κι όμως δεν είναι. Απλά αποτελεί πιστή εφαρμογή των σχετικών φορολογικών διατάξεων. Κι επιβάλλεται, ασχέτως αν είναι πασιφανής η αδυναμία είσπραξής του, με βάση τη γνωστή ρήση… ”ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος”.

ΥΓ: Ενδιαφέρον σημείο πάντως, το γεγονός ότι στο διοικητικό συμβούλιο της GLOBALFON συμμετείχε ο ίδιος ο κ. Τασόγλου, ο οποίος μάλλον θα πρέπει να το έχει… σκυλομετανιώσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v