Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 13 2009

Σφηνάκια για Κάππα, MLS και ΔΙΑ ΑΕΕΧ

Σφηνάκια για Κάππα, MLS και ΔΙΑ ΑΕΕΧ
ΚΑΠΠΑ ΑΧΕΠΕΥ: Σε μεγαλύτερη ενίσχυση του τμήματος ξένων θεσμικών πελατών προχωρά η ΑΧΕ, καθώς έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μεταγραφή από την NBG - P&K AXEΠΕΥ του κ. Ανδρέα Κοντογούρη και της κ. Μαρίας Ντούλη.

Σιδεροκέφαλοι…

ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ: Πρωταθλητής αποδόσεων, με απόσταση, αναδείχτηκε η Δίας ΑΕΕΧ στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου του 2009.

Η εταιρία επενδύσεων χαρτοφυλακίου εμφάνισε στο προαναφερθέν διάστημα απόδοση 10,04%. Η Δίας βρέθηκε υψηλά επενδεδυμένη στην άνοδο με αποτέλεσμα να διευρυνθούν οι αποδόσεις της κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 9/4 η Δίας είχε από τις αρχές του έτους απόδοση 6,32%, για να κλείσει τον Απρίλιο με απόδοση 10%.

Ο δεύτερος (Ωμέγα ΑΕΕΧ) εμφάνισε απόδοση 1,51%.

MLS: Ενδιαφέροντα θα είναι τα αποτελέσματα 3μήνου που θα παρουσιάσει η MLS, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έφτασαν στα… αφτάκια συνεργάτη της στήλης.

Η αύξηση στον τζίρο θα είναι της τάξεως του 40%, ήτοι από 2,464 εκατ. πέρυσι, στα 3,44 εκατ. φέτος. Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας θα φτάσουν σχεδόν στο 50% (λίγο παραπάνω από 660.000 ευρώ από 457.000 ευρώ πέρυσι), ενώ οι λειτουργικές ταμειακές ροές είναι θετικές και ο τραπεζικός δανεισμός παραμένει μηδενικός.

Not bad at all που λένε και οι… Αγγλοσάξονες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v