Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 5 2009

Η Ελλάδα του μέλλοντος με έργα του... χθες

Η Ελλάδα του μέλλοντος με έργα του... χθες
Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων της Ψυτάλλειας περιλαμβάνει το σημερινό -προεκλογικό προφανώς, παρά την περί του αντιθέτου γνώμη του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ- πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Γιώργου Σουφλιά στα μεγάλα έργα υποδομής.

Μάλιστα, στην Ψυτάλλεια -όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο στην Εγνατία Οδό και χθες στο εργοτάξιο του μετρό στον Άλιμο- δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, γεγονός που μέχρι αργά χθες το βράδυ απέφευγε να διευκρινίσει το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Στόχος του κ. Σουφλιά, ο οποίος εκτιμά ότι η προβολή των έργων υποδομής βοηθά εκλογικά τη Νέα Δημοκρατία, είναι να δείξει ότι η κυβέρνηση μεριμνά για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την υλοποίηση έργων όπως αυτό του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων της Ψυτάλλειας.

Για τον λόγο αυτόν, εξάλλου, η επίσκεψη στο νησί προγραμματίστηκε την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου. Ιδίως τώρα που το "ρεύμα" υπέρ της οικολογίας και του περιβάλλοντος είναι μεγάλο…

Υ.Γ.: Λέτε στην κυβέρνηση να ελπίζουν πως με την επίσκεψη στην Ψυτάλλεια θα μπορέσουν να κερδίσουν ψήφους από τους πολίτες που σκέφτονται σήμερα να στηρίξουν στις ευρωεκλογές τους Οικολόγους Πράσινους;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v