Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 30 2004

Παΐρης: Πληροφορίες για deal, τι λέει η διοίκηση

”Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο”. Τη λακωνική αυτή απάντηση έδωσε ο κ. Τάσος Παΐρης σε ερώτηση εκ μέρους του euro2day, όσον αφορά στις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και θέλουν την εταιρία να αλλάζει -σύντομα- ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Μέχρι στιγμής η τιμή της μετοχής έχει ανέβει κατά περίπου 40% μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών, προφανώς εξ αφορμής της σχετικής φημολογίας, ενώ έντονα ανεβασμένη είναι και η συναλλακτική δραστηριότητα.

Η ίδια πάντως η διοίκησή της –διά στόματος του κ. Παΐρη- σημείωσε ότι ”διάφορες συζητήσεις γίνονται εδώ και χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει κατάληξη”.

Από την άλλη πλευρά, οι φήμες συνεχίζονται καθημερινά κάνοντας λόγο για ένα deal που ουσιαστικά θα αφορά στον αγροτικό χώρο της οικονομίας και στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ”έμμεσα” παλαιός ιδιοκτήτης άλλης εισηγμένης από την ίδια γεωγραφική περιοχή, που έχει προσωπική γνωριμία εδώ και χρόνια με τους ιδιοκτήτες της Παΐρης.

Το ερώτημα που μένει είναι αν θα πάνε οι επενδυτές που αγοράζουν ”στα ψηλά” για... ελιές (αντί για... βρούβες), σε περίπτωση που δεν γίνει deal, ή θα επαληθευτούν οι φήμες, οπότε ίσως και να δουν... λάδι στο τσουκάλι τους!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v