Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 4 2004

H FORTHnet και το… χρυσούν ωρολόγιο

Όποιος κατάλαβε την απάντηση της FORTHnet στην ερώτηση του Χ.Α. που προφανέστατα είχε να κάνει με το δημοσίευμα του euro2day, ότι έχει υπογραφεί κατ’ αρχήν συμφωνία για την είσοδο των Κυπρίων της CYTA στο μετοχικό της κεφάλαιο, κερδίζει… χρυσούν ωρολόγιο.

Η εταιρία προτίμησε να ”αναφερθεί” σε παλαιότερη ανακοίνωσή της, με ημερομηνία Δεκεμβρίου, προσθέτοντας ότι αν υπάρξει κάποια ”σημαντική εξέλιξη” θα ενημερώσει.

Τι έλεγε η τότε ανακοίνωση: ”Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων σχετικών με πληροφορίες ενδεχόμενης συμμετοχής στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιό της, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξή της συμμετέχει σε συζητήσεις με εταιρίες του ευρύτερου χώρου των τηλεπικοινωνιών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ΑΤΗΚ (σ.σ. η CYTA στα ελληνικά). Δεν έχουν υπάρξει οποιεσδήποτε συμφωνίες ή αποφάσεις. Εφ’ όσον και όποτε υπάρξει οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη στα παραπάνω πλαίσια, η εταιρία επιφυλάσσεται να προβεί εγκαίρως σε ανακοινώσεις σύμφωνα με το νόμο”.

Μήπως η υπογραφή μιας κατ’ αρχήν συμφωνίας, ενός ”μνημονίου” όπως συνήθως λέγεται, μεταξύ των δύο πλευρών αποτελεί τελικώς μια... μη σημαντική εξέλιξη;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v