Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 18 2004

Και το ”κακό”… τρίτωσε!

Ωστόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων δεν περιορίστηκε σε αυτά. Έκλεισε το άρθρο του με τη διαπίστωση ότι έχουμε αποκτήσει εξαιρετικές (sic) ελεγκτικές διαδικασίες κι ότι έχουμε ένα σύγχρονο χρηματιστήριο, στο οποίο δεν πρέπει να βάζουμε ”αυτογκόλ”.

Που σημαίνει βέβαια ότι ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, κ. Βοϊλής, ο οποίος κατήγγειλε ανοικτά προ ημερών μια σειρά από νοσηρά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Σοφοκλέους, είτε ζει στον… κόσμο του, είτε έχει κάποια σκοτεινά κίνητρα προς χάριν των οποίων βάλλει εναντίον του συστήματος από το οποίο τόσο τα μέλη του όσο και ο ίδιος (αντίθετα με τις εισηγμένες εταιρίες) βγάζουν τα προς το ζην.

Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά η πραγματικότητα δείχνει πως κάποιος άλλος είτε ζει, είτε θέλει να ζει η κοινή γνώμη στον κόσμο της.

Υ.Γ.: Μεταξύ άλλων, ο κ. Δράκος φαίνεται να μπερδεύει την αποκατάσταση κανόνων και τα σκληρά μέτρα που πρέπει να ληφθούν σήμερα, με το ”αυτογκόλ”. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εξετάσει τι έχει γίνει στη Wall Street κατόπιν της αποκάλυψης διαφόρων ειδών σκανδάλων, τόσο σε νομοθετικό επίπεδο όσο και σε... αστυνομικό!

Εκεί αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον δεν μπήκε κανένα ”αυτογκόλ”. Γκολ… σκέτα μπήκανε προς όφελος της αξιοπιστίας της εκεί αγοράς.

Κι επειδή ορισμένες φορές τα σχόλια επιβάλλεται να είναι ενυπόγραφα,

για λογαριασμό του Χαμαιλέοντα

Γιώργος Παπανικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v