Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 16 2009

Οι "Αμερικανοί", ο Γιώργος και το Επικρατείας

Οι Αμερικανοί, ο Γιώργος και το Επικρατείας
Από τη μια υψηλές δημόσιες επενδύσεις, αυξήσεις μισθών και ενίσχυση της ρευστότητας για την αγορά και από την άλλη ενιαία φορολογική κλίμακα και διπλή φορολόγηση στα μερίσματα.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ θυμίζουν έντονα τη "συνταγή" Rubin.

Τόσο που κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει απευθείας συμβούλους αμερικανοτραφείς.

Υπάρχουν όντως Έλληνες καθηγητές ή στελέχη διεθνών οργανισμών που αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές του κ. Παπανδρέου; Και αν ναι, θα αξιοποιηθούν στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θέλει πρόσωπα ευρείας αποδοχής και κύρους, που θα είναι έτοιμοι την επόμενη ημέρα να σηκώσουν τα μανίκια για την προώθηση του κυβερνητικού έργου…

Εξ ου και δεν χωρούσε ο Σημίτης…

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται έντονα στην αγορά τα ονόματα των κυρίων Παναρίτη και Πανουργιά - Κλώνη.

Η τελευταία, στέλεχος διεθνών οργανισμών, είναι κόρη ιστορικού στελέχους του ΠΑΚ με ιστορικούς και φιλικούς δεσμούς με την οικογένεια Παπανδρέου.   

Ο κ. Παπανδρέου συζητά και με Έλληνα που κατέχει σημαντική θέση στην πανεπιστημιακή κοινότητα των ΗΠΑ και χαίρει σεβασμού και πρόσβασης στη FED και σε άλλους οργανισμούς.

Υ.Γ.: Για όσους θυμούνται το 1981, ο πατέρας του σημερινού εν δυνάμει πρωθυπουργού είχε φέρει για την πρώτη του κυβέρνηση καθηγητές με καριέρα σε διεθνείς οργανισμούς. Θα επαναληφθεί η Ιστορία;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v