Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 28 2004

Έμπεδος: Η απάντηση για την επίσχεση εργασίας

Τη δέσμευση ότι τα δεδουλευμένα θα καταβληθούν στους εργαζομένους των δύο εργοταξίων εντός της σήμερον, σύμφωνα άλλωστε και με τον προγραμματισμό της εταιρίας, έδωσε με χθεσινή επιστολή της στο Χ.Α. η κατασκευαστική Έμπεδος.

Στην επιστολή αναφέρεται ακόμη ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό που αφορά σε δεδουλευμένα ενός μηνός και ότι συνολικά διαθέτει 23 εργοτάξια, εκ των οποίων τα υπόλοιπα 21 λειτουργούν κανονικότατα.

Εντούτοις, επειδή ”όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι”, η μετοχή συνέχισε να πέφτει και χθες έκλεισε με απώλειες 6,06%, στα 0,31 ευρώ.

Σας θυμίζουμε σχετικά ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έπεσαν στην αντίληψη του ”Χαμαιλέοντα”, η εταιρία προγραμματίζει reverse split, για… ευνόητους λόγους!

ΥΓ.: Όπως αντιλαμβάνεστε, εφεξής ουδείς εισηγμένος κατασκευαστής θα διανοηθεί να καθυστερήσει δεδουλευμένα χωρίς να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος, διότι η συγκεκριμένη περίπτωση απέδειξε ότι εκτός από τους μετόχους του κατασκευαστικού κλάδου έχουν αγριέψει και οι εργάτες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v