Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 16 2004

Ο Ίων… επιμένει προεδρικά (και δεν είναι ο μόνος!)

Τραγέλαφος έχει καταντήσει αυτή η ιστορία με τους δήθεν ”εν δυνάμει” υποψηφίους αντικαταστάτες του κ. Αλεξάκη.

Όχι τίποτ’ άλλο, μα καθώς κάποιοι έχουν συμφέρον να συντηρούν έστω και εντελώς… περιφερειακά τη φημολογία περί αντικατάστασης ηγεσίας στο Χ.Α., ”παίρνει θάρρος” και ο γνωστός… Ίων, ο οποίος πρόσφατα έστειλε μακροσκελή επιστολή στις εισηγμένες εταιρίες (μέλη του ΣΕΙΣΕΤ του οποίου -αν θυμάστε- ήταν για ένα διάστημα πρόεδρος), ζητώντας εγγράφως ΚΑΙ τη δική τους στήριξη (σ.σ. η διατύπωση δική του προκειμένου να γίνει σαφές στους παραλήπτες ότι υπάρχει ήδη ”στήριξη” από κάποιες άλλες πλευρές) σε περίπτωση που προκύψει θέμα εκλογής νέας διοικήσεως στο Χ.Α.

Μαθαίνουμε, βέβαια, ότι και άλλοι... δευτέρας διαλογής ”υποψήφιοι” βαδίζουν στα χνάρια του Ίωνος, πλην όμως προσέχουν πιο πολύ πόσο θα εκτεθούν.

Μήπως να προσέξουν λιγάκι περισσότερο;

ΥΓ.: Για όσους προτίθενται να ρωτήσουν, απαντούμε προκαταβολικά. Ναι, η διατύπωση της επιστολής του Ίωνος είναι αντίστοιχη εκείνης του e-mail που παραθέσαμε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να μας ρωτάτε αν το δημοσιεύσαμε πράγματι αυτούσιο (όντως αυτούσιο ήταν) ή το είχαμε ”διανθίσει”, δημοσιογραφική αδεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v