Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 14 2010

Παζαρόπουλος:Οι διαταγές πληρωμής και οι τράπεζες

Παζαρόπουλος:Οι διαταγές πληρωμής και οι τράπεζες
Αγώνα… επιβίωσης δίνει ο όμιλος Παζαρόπουλος μετά την απόφαση της Kosmocar να διακόψει από την 1η Ιουλίου τη συνεργασία της με τη Σ.Κ. Παζαρόπουλος Εμπορία Αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kosmocar μετά τη διακοπή της συνεργασίας κίνησε διαδικασίες διαταγών πληρωμής για τις απαιτήσεις της από τη Σ.Κ. Παζαρόπουλος. Είτε είχαν λήξει είτε όχι.

Το ποσό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πλησιάζει τα 18 εκατ. ευρώ. Σχεδόν δυσθεώρητο για τα δεδομένα που επικρατούν στην αγορά (ελεύθερη πτώση των πωλήσεων αυτοκινήτων) και τα γνωστά ταμειακά προβλήματα της Παζαρόπουλος.

Ο όμιλος καλείται να βρει άμεσα 18 εκατ. ευρώ, ενώ έχει χάσει το δικαίωμα να πουλά VW και Audi και να εξυπηρετεί στα συνεργεία αυτοκίνητα με εγγύηση πώλησης.

Και όλα αυτά σε μια περίοδο όπου έχουν συσσωρευτεί σημαντικές οφειλές προς το Δημόσιο, ενώ κάποιοι ιδιοκτήτες γκρινιάζουν ότι έχουν να εισπράξουν ενοίκια ως και 8 μήνες.

Υ.Γ.: Πηγές μέσα από τον όμιλο αναφέρουν ότι ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός (δάνεια και εγγυητικές) ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v