Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 27 2004

Tellas: Ψήνεται (;) το ομολογιακό-”μαμούθ”

Πέρασε (;), όπως υποστηρίζουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, από το διοικητικό συμβούλιο της Tellas η πρόταση για σύναψη κοινοπρακτικού δανείου που συζητάται από την αρχή του έτους.

Ένας από τους ”όρους” που έθεσαν οι τράπεζες για τη σύναψη του δανείου, που θα ξεπεράσει ως λέγεται τα 100 εκατ. ευρώ, ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σχεδόν κατά ανάλογο ποσό, γεγονός που όπως φανταζεστε απαιτεί τη συναίνεση των μετόχων.

Παλαιότερα, στελέχη της εταιρίας θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι το θέμα θα ”έκλεινε” πριν από το καλοκαίρι, τελευταίες όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητρική εταιρία της Wind, η ιταλική Enel, ενεπλάκη και ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα, με αποτέλεσμα τη μέχρι τώρα καθυστέρηση.

Ανάλογη, φαντάζομαι, θα ήταν και η στάση των Ελλήνων εταίρων που έχουν ήδη βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, χωρίς να δικαιώνονται από τα πρώτα αποτελέσματα.

Μήπως η καθυστέρηση έχει σχέση με την πορεία της εταιρίας και στο πρώτο εξάμηνο, για την οποία πρόσφατα απέκτησαν πλήρη εικόνα;

Ο χρόνος θα δείξει, είναι όμως πιεστικός για τη μεγαλύτερη εναλλακτική του ΟΤΕ εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας, καθώς η διαφήμιση κοστίζει, η ανάπτυξη του δικτύου ακόμη περισσότερο και οι πελάτες εισρέουν ανάλογα με το πόσο ανοίγει η εταιρία την κάνουλα της διαφήμισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v