Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 1 2010

Intralot: Τι... τρέχει με την Κολομβία;

Intralot: Τι... τρέχει με την Κολομβία;
Ανεπισήμως κυκλοφορούν φήμες ότι «η Intralot οριστικά εγκατέλειψε τις δραστηριότητές της στον χώρο του αθλητικού στοιχηματισμού στην Κολομβία».

Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, με το που τελείωσε τον Ιούνιο το συμβόλαιο της Intralot με την ETESA (την έχουσα τα δικαιώματα διοργάνωσης στοιχημάτων κρατικής εταιρίας της Κολομβίας) σταμάτησαν τις δραστηριότητές τους, αλλά αυτό, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει να κάνει με την εν εξελίξει νομική διαμάχη με την ETESA (βλέπε 16/3/2010 άρθρο στο euro2day: Intralot: "Άνθρακες ο θησαυρός" της Κολομβίας).

Οι φήμες λένε επίσης ότι η Intralot προσπαθεί να πουλήσει τα περιουσιακά της στοιχεία (παλιό σύστημα, τερματικά), όπως ακριβώς έκανε και στη Χιλή την επομένη που έχασε το συμβόλαιο με την Εθνική Λοταρία (Polla Chilena).

Μια φορά, ως εισηγμένη και ιδιαίτερα για λόγους διαφάνειας, η Intralot οφείλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διευκρινίσει τι συμβαίνει στην Κολομβία, όπως επίσης και τι τρέχει με τα 11,75 εκατ. δολάρια που επιδίκασε το Δικαστήριο Διαιτησίας να πληρώσει στην ETESA.

Εκτός αν η εταιρία, όπως γράψαμε, ανακοινώνει ΜΟΝΟΝ ευχάριστα γεγονότα και... αποστρέφεται τα δυσάρεστα!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v