Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 29 2010

Σφηνάκια για Νηρέα, ΑΓΕΤ και Ρέα

Σφηνάκια για Νηρέα, ΑΓΕΤ και Ρέα
ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 48,3 εκατ. ευρώ, με κεφαλαιοποίηση αδιανέμητων κερδών χρήσεων 2008-09, ολοκλήρωσε η εισηγμένη.

Η κεφαλαιοποίηση διενεργήθηκε με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 2 σε 2,68 ευρώ.

Με δεδομένο ότι η κεφαλαιοποίηση αδιανέμητων κερδών με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής δεν επαναφορολογείται, η ΑΓΕΤ, όπως και κάποιες άλλες εισηγμένες, έχει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει την επιστροφή κεφαλαίου, έναντι της διανομής «γενναίου» μερίσματος που όμως φορολογείται με 40%…

ΝΗΡΕΥΣ: Διερευνητικές κρούσεις στις πιστώτριες τράπεζές του για αναδιάρθρωση του δανεισμού του έχει διενεργήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος Νηρεύς.

Μετά την κεφαλαιακή του ενίσχυση κατά 25 εκατ. ευρώ από την πώληση του ποσοστού που κατείχε στη Marine Farm ο όμιλος έχει τη δυνατότητα να αποπληρώσει μέρος των δανείων του διαθέτοντας πάνω από 14 εκατ. ευρώ γι' αυτόν τον σκοπό.

Δυνατότητα την οποία συνδέει με συνολική αναδιάρθρωση δανείων. Το μπαλάκι είναι τώρα στις τράπεζες…

Υ.Γ. Οι αγορές από τη Linnaeus Capital επανήλθαν εδώ και μερικές ημέρες και το ποσοστό της, σύμφωνα με χρηματιστές, πρέπει να πλησιάζει το 10%.

ΡΕΑ: Δύο-τρεις μήνες πίσω ακούμε ότι ενδέχεται να πάει η έναρξη λειτουργίας της νέας μαιευτικής κλινικής Ρέα στο Π. Φάληρο, εξαιτίας κατασκευαστικών προβλημάτων.

Οι αίθουσες χειρουργείων ξηλώνονται για να εγκατασταθούν εξαρχής και η Ρέα δύσκολα θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό τον Νοέμβριο, όπως προέβλεπε το πλάνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v