Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 12 2004

Δικαίωση!

Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι από το τελευταίο σχόλιό μας (τη Δευτέρα) για την Domus και τα ”παπαγαλάκια” της που περιφέρονται από έντυπο σε έντυπο ”στηλιτεύοντας” (!) όλους εκείνους (την αφεντιά μας, δηλαδή!) που έλεγαν... κακά λόγια για την εταιρεία ασκώντας δριμεία κριτική, ήρθε ο ”κεραυνός” Πιλάβιου για να επιβραβεύσει τη δουλειά μας που συνοψίζεται σε ένα πράγμα και μόνο: τον αντικειμενικό σχολιασμό για τα όσα κακά βλέπουμε στο χώρο, που μειώνουν την αξιοπιστία της αγοράς και εξανεμίζουν τα κεφάλαια των αφελών μικροεπενδυτών!

Η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για επιβολή προστίμου-”μαμούθ” (συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ περίπου!) στους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα της χειραγώγησης της μετοχής της Domus περιέχει ένα ολιγόλογο σκεπτικό και ”διά ταύτα” μαζί, που δικαιολογεί απόλυτα τα πολλαπλά σχόλια του euro2day.gr και του ”Μετόχου” στο πρόσφατο παρελθόν, αφήνοντάς μας την εντύπωση ότι, ενδεχομένως, και... λίγα είχαμε γράψει!

Οι ”καλοθελητές”-κονδυλοφόροι, οι οποίοι κατά καιρούς σχολίασαν σκωπτικά τη δική μας κριτική για τη συμπεριφορά της Domus στο ταμπλό, θα πρέπει να αναλογιστούν (για την επόμενη φορά) ότι το μοναδικό κριτήριο και κίνητρο για τα σχόλιά μας είναι η αποτύπωση της αλήθειας, η έντιμη άσκηση της δημοσιογραφίας και η προστασία αυτού του μικρού και ανώνυμου μικροεπενδυτή που ακούει σήμερα τη λέξη ”Σοφοκλέους” και φεύγει τρέχοντας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v