Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 16 2010

Αντί για δόση δανείου δίνει το κλειδί!

Αντί για δόση δανείου δίνει το κλειδί!
Το γεγονός μας μεταφέρεται ως πραγματικό, προέρχεται από έγκυρη πηγή και αφορά σε εταιρία με «πληγωμένα» αποτελέσματα, που όμως δεν έχει απασχολήσει ούτε τον Τύπο ούτε τους επενδυτές για θέματα μειωμένης ρευστότητας.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει προχωρήσει σε κάμποσα deals και -αν και είναι μάλλον περιφερειακή εταιρία στον χώρο των υπηρεσιών- δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προέβλεπαν «μεγάλα πράγματα», «πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της» και άλλα σχετικά.

Τραπεζικό στέλεχος, έπειτα από μεγάλες προσπάθειες και έντονες πιέσεις, κατάφερε να βρει τον βασικό μέτοχο της εισηγμένης και να του μιλήσει για τη δόση του δανείου που δεν καταβλήθηκε στην τράπεζά του, όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης.

«Σας έχουμε πάρει τόσα τηλέφωνα, σας έχουμε μεταφέρει μηνύματα με τρίτους, σας έχουμε στείλει ακόμη και εξώδικο. Τι θα γίνει τέλος πάντων;».

Και η απάντηση που έλαβε από τον βασικό μέτοχο ήταν ψυχρή: «Στο γραφείο μου βρίσκεται το κλειδί της εταιρίας. Όποτε θέλετε στείλτε κάποιον να το πάρει»...

Και να ήταν η μόνη εισηγμένη για την οποία συμβαίνει κάτι τέτοιο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v