Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 17 2004

Τι θυμίζει το όνομα Τζέκος;

Τζέκος, Τζέκος, βρε κάτι θυμίζει στον πλατσουρίζοντα τα γαλανά νερά των Κυκλάδων Χαμαιλέοντα αυτό το όνομα (ένεκα της έντονης δημοσιότητας στο θέμα Κεντέρη - Θάνου).

Κι αντί να χαλάσουμε φαιά ουσία προσπαθώντας να δούμε τι μας θυμίζει, κάναμε κι ένα τηλεφώνημα στον κ. Google (τον εν Σοφοκλέους παρεπιδημούντα, φυσικά) και μάθαμε ότι ο διαβόητος προπονητής και έμπορος ”διατροφικών ουσιών” (στα εισαγωγικά αυτά, ε;) έχει κάποια σχέση με τη... Σοφοκλέους.

Θεωρητικά, αυτό και μόνο θα πρέπει αυτόματα να τον κατατάξει στο πάνθεον των υπόπτων (άλλωστε ΟΛΟΙ όσοι έχουν σχέση με τη Σοφοκλέους είναι ύποπτοι) αλλά ας παραθέσουμε το στοιχείο που μας έστειλε ο κ. Google.

Ο κ. Τζέκος, λοιπόν, ο προπονητής, παράλληλα με τις άλλες επικερδείς δραστηριότητές του, είχε επεκταθεί και στον χώρο του Χρηματιστηρίου αποκτώντας (όρκο δεν παίρνει ο κ. Google για το ακριβές ποσοστό) γύρω στο 5% μιας χρηματιστηριακής εταιρίας, ο βασικός ιδιοκτήτης της οποίας είναι γνωστός παλαιόθεν διαχειριστής κρατικών χαρτοφυλακίων ο οποίος και είχε απομακρυνθεί από την θέση του (μη ρωτάτε το γιατί).

Περαιτέρω πληροφορίες μάλλον θα βγουν σύντομα στον... αέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v