Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 14 2011

Σφηνάκια για Revoil, ΑΝΕΚ-Μινωικές και... quiz

Σφηνάκια για Revoil, ΑΝΕΚ-Μινωικές και... quiz
QUIZ: Σε ποια τράπεζα αναρωτιούνται αν την 25η Μαρτίου θα παρελάσουν ή θα είναι με το αφτί κολλημένο… στην Deutsche Velle;

Για να σας βοηθήσουμε, το αίτημά της να ενταχθεί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας απορρίφθηκε, προς το παρόν, λόγω… εθνικής επιφυλακής. Η είδηση θα ενέτεινε την εκροή καταθέσεων…

ΑΝΕΚ - ΜΙΝΩΙΚΕΣ: Ζεστό χρήμα εισέρρευσε στα ταμεία των δύο κρητικών ακτοπλοϊκών εταιριών καθώς και της Hellenic Sea Ways, από την επιχείρηση μεταφοράς των Κινέζων της Λιβύης.

Η κινεζική κυβέρνηση πλήρωσε σχεδόν μετρητοίς για τους περίπου 13 -15 χιλιάδες πολίτες της που μεταφέρθηκαν από ελληνικά μέσα και οι ακτοπλοϊκές πήραν τη μερίδα του λέοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο… μποναμάς ανήλθε σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την κάθε μία εξ αυτών, λόγω και του κινδύνου που ενείχε ο ναύλος.

Και όλα αυτά σε μια περίοδο παραδοσιακά χαμηλής κίνησης στις γραμμές Αιγαίου και Αδριατικής και με το πετρέλαιο, που αποτελεί ως και το 50% του κόστους τους, να καλπάζει.

Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να ενημερώσουν επίσημα και αναλυτικά το επενδυτικό κοινό για τα έκτακτα έσοδα…

REVOIL: «Ψήνεται» deal

Πληροφορούμαστε από έγκυρη πηγή ότι η Revoil βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση μικρότερης (μη εισηγμένης) εταιρίας εμπορίας πετρελαιοειδών.

Και όπως επίσης λέγεται, το… παραμύθι αυτήν τη φορά μπορεί να έχει και ΔΡΑΚΟ!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v