Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 28 2004

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ: ”Λάθη” που εντείνουν τη δυσπιστία!

”Ορθή επανάληψη” ως προς την ακριβή σύνθεση του νέου διοικητικού της συμβουλίου έστειλε χθες στο ΧΑ η εισηγμένη εταιρία Δυναμική Ζωή.

Δεν ξέρουμε αν τα λάθη στην πρώτη ανακοίνωση οφείλονται στην… ταραχή των στελεχών της λόγω της μεγάλης πτώσης στη τιμή της μετοχής (από τα 6,66 ευρώ που ήταν το υψηλό 52 εβδομάδων στα… 2,59 ευρώ χθες) ή σε κάποιον άλλο λόγο.

Ωστόσο, μας φαίνεται παράξενο οι υπηρεσίες μιας εταιρίας που υποτίθεται ότι εξελίσσεται σε ”πολυεθνική” στο χώρο του fitness (πράγμα που προϋποθέτει εξαιρετική στελεχιακή οργάνωση) να μην είναι σε θέση να καταγράψουν εξαρχής με ακρίβεια τη σύνθεση του ίδιου του διοικητικού της συμβουλίου!

Όπως προκύπτει από τις διαφορές μεταξύ των δύο ανακοινώσεων, η κ. Μαρία Παπαδοπούλου δεν είναι απλά εκτελεστικό μέλος αλλά και αντιπρόεδρος της εταιρίας, ενώ ο κ. Jan Joost Lokhorst είναι μη εκτελεστικό και όχι εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Κάτι τέτοια βλέπουν οι θεσμικοί και… δυσπιστούν!!!

ΥΓ: Για να μην χαρακτηριστούμε κακοπροαίρετοι σημειώνουμε ότι ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που γίνεται λάθος στην ανακοίνωση της σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου. Το ίδιο συνέβη και στις αρχές του Αυγούστου.

Τότε ο κ. Λεωνίδας Γκούμας (πρώην πρόεδρος της εταιρίας) είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι συμμετέχει ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., για να ακολουθήσει διορθωτική ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι είναι εκτελεστικό μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v