Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 16 2011

Σε σάρκα μία οι ΕΓ ΔΕΚΟ - αποκρατικοποιήσεων

Σε σάρκα μία οι ΕΓ ΔΕΚΟ - αποκρατικοποιήσεων
Σε συγχώνευση οδηγούνται, όπως πληροφορείται ο ΧΑΜ, οι ειδικές γραμματείες ΔΕΚΟ και αποκρατικοποιήσεων. Σωστή η κίνηση, αφού μετά το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο αποκρατικοποιήσεις = ΔΕΚΟ και ΔΕΚΟ = αποκρατικοποιήσεις.

Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει επικεφαλής της ενιαίας γραμματείας. Ο Γιώργος Κυριακός των ΔΕΚΟ ή ο Γιώργος Χριστοδουλάκης των αποκρατικοποιήσεων; Μέχρι στιγμής η πλάστιγγα κλίνει υπέρ του κ. Κυριακού, ο οποίος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στον δημόσιο τομέα, αξιοποιώντας την πείρα από τον ιδιωτικό.

Όσο για τις προτεραιότητες στις αποκρατικοποιήσεις, σε αυτές, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, περιλαμβάνονται οι συμμετοχές του Δημοσίου στο "Ελ. Βενιζέλος" και στον ΟΠΑΠ.

Το γιατί να το αναζητήσουμε οδείλεται σε δύο λόγους: για το αεροδρόμιο έχει γίνει συστηματική προετοιμασία και άρα δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην είσπραξη των ποσών, ενώ το τίμημα για την πώληση των μετοχών του Δημοσίου στον ΟΠΑΠ κρίνεται ότι θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του μεσοπρόθεσμου.

Ίδωμεν...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v