Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 27 2004

AΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Όλα τα είχε η... Μαριωρή

Ουδεμία νύξη γίνεται -ατυχώς- στη χθεσινή ανακοίνωση της Ασπίς Πρόνοια για τους λόγους που οδήγησαν σε παραίτηση τον β΄ αντιπρόεδρο του διοικητικού αυμβουλίου της εταιρίας, αλλά και γενικό διευθυντή της, κ. Σταμάτιο Καρρά, ο οποίος, αν η μνήμη του ”Χαμαιλέοντα” είναι αρκετά ισχυρή, είχε παρουσία επί σειρά ετών και στα διοικητικά συμβούλια άλλων εταιριών του ομίλου.

Δεν ξέρουμε αν το γεγονός ότι δεν γίνεται κάποια νύξη ούτε καν για ”προσωπικούς λόγους”, όπως συνηθίζεται σε άλλες περιπτώσεις, σημαίνει κάτι.

Το γεγονός όμως ότι η παραίτηση αυτή έρχεται την ώρα που η εταιρία προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μάλλον δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΥΓ.1: Παρατήρηση μιας ”κακής γλώσσας” με καθαρά... χιουμοριστικό χαρακτήρα: ”Γιατί μείωσε το ποσοστό της στην Aspis Bank η Aσπίς ΑΕΔΑΚ;”.

- ”Μα για να έχει χρήματα να συμμετάσχει στην αύξηση της Ασπίς Πρόνοια”!

ΥΓ.2 : Πόσο είναι το άθροισμα των συσσωρευμένων ζημιών που εμφανίζει η Ασπίς Πρόνοια αν ληφθούν υπ’ όψιν οι παρατηρήσεις των ορκωτών; Πόσες είναι η ζημίες που συμψηφίστηκαν; Πόσο θα είναι το ύψος της αύξησης;

Περισσεύει τίποτα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v