Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 11 2011

Το "άστρο" του Λ. Παπαδήμου

Το άστρο του Λ. Παπαδήμου
Δίνουν και παίρνουν στον ελληνικό και στον διεθνή Τύπο τα curricula vitae του νέου Έλληνα πρωθυπουργού. Να οι σπουδές, να οι θέσεις, να οι γνωριμίες του κ. Λουκά Παπαδήμου…

Εμείς, όμως, είμαστε οικονομικό site και σκεφτόμαστε όπως οι αγορές: Παλιές καραβάνες, πονηρεμένοι και δεισιδαίμονες. Δεν κοιτάμε ούτε γαλόνια, ούτε τίτλους… Κοιτάμε ψηλά και παρακαλάμε τον θεό να βάλει το χέρι του…

Και ευτυχώς, ευτυχέστατα, τα άστρα μας καθησυχάζουν: τέτοιον ευνοϊκό αστρολογικό χάρτη όπως του κ. Λουκά Παπαδήμου είχαμε αιώνες να δούμε. Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις, δυτικές και ανατολικές, με την αρωγή κι άλλων επιστημών, ευθυγραμμίζονται υπέρ του νέου ηγέτη της χώρας.

Κατ’ αρχάς, ο κ. Παπαδήμος είναι Ζυγός, γεννημένος με τη ζυγαριά στο χέρι.

Διαβάζουμε: «Ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια που το μυαλό τους έχει τη λαμπρότητα του διαμαντιού και τη στιλπνότητα του τοπαζιού. Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά έξυπνοι. Λειτουργούν βάσει σχεδίου και στρατηγικής. Είναι αρκετά ευγενείς, δεν τους αρέσει καθόλου να γίνονται αγενείς, παρ' όλα αυτά αν κάτι τους ενοχλήσει δεν θα διστάσουν να κάνουν συστάσεις. Είναι συμβιβαστικοί τύποι, μπορούν να μεσολαβήσουν και να συμβιβάσουν τους άλλους που τσακώνονται. Ο Ζυγός, που συμβολίζεται με τη χρυσή ζυγαριά της δικαιοσύνης, θεωρείται το πιο ισορροπημένο από τα ζώδια, αν και δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην πράξη, μέχρι οι δύο πλευρές της ζυγαριάς να ισορροπήσουν, ταλαντεύονται μέχρι να επιτευχθεί η ισορροπία».

Καλά, μέσα στο μυαλό του είναι;

Και τώρα το καλύτερο. Δείτε και τι επιφυλάσσει η φετινή χρονιά για τους Ζυγούς: «Το βέβαιο είναι ότι φέτος θα είστε οι πρωταγωνιστές. Μόνο που θα παίζετε σε θρίλερ, στο οποίο ο ήρωας πρέπει να ξεπεράσει ένα πλήθος σκοπέλων, ανασφαλειών, φόβων, εξωγενών παραγόντων. Θα είστε οι πρωταγωνιστές σε μια χρονιά που σας καλεί να αποδείξετε ότι μπορείτε να καταλάβετε τα σημάδια του πεπρωμένου σας. Πρέπει, αφού κάνετε την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική σας, στη συνέχεια να οπλιστείτε με τη δύναμη που κρύβετε βαθιά μέσα σας και να αναθεωρήσετε πρόσωπα και καταστάσεις...». (Να και το υπονοούμενο).

Φαίνεται, τέλος, ότι ο κ. Παπαδήμος θα ευνοήσει το ίματζ της Ψωροκώσταινας και στις πολυαγαπημένες μας ασιατικές οικονομίες (που είναι οι μόνες που έχουν λεφτά).

Ο νέος πρωθυπουργός γεννήθηκε το 1947, δηλαδή στην Κινεζική Αστρολογία ανήκει στο σημείο του Γουρουνιού. Και «το Γουρούνι στην κινεζική αστρολογία θεωρείται το πιο γενναιόδωρο και το πιο έντιμο του ανατολικού κύκλου. Τα άτομα που είναι γεννημένα κάτω από το σημείο αυτό θεωρούνται τα πλέον ευνοημένα ειδικά όσον αφορά τον οικονομικό πλούτο, προκαλώντας ευμάρεια για τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Οι Κινέζες παρακαλάνε και προγραμματίζουν τη γέννηση παιδιών-Γουρουνιών, αφού αυτά πιστεύεται ότι θα φέρουν πλούτο και ευτυχία στο σπίτι».

Δεν χρειάζεται άλλο, ε; Κι όμως, έχει κι άλλο - από την επιστήμη της αριθμολογίας:

Οι σύγχρονοι αριθμολόγοι θεωρούν εξαιρετικά ευνοϊκή ημερομηνία την 11η/11/11 (σήμερα Παρασκευή, δηλαδή, όπου ορκίζεται ο νέος πρωθυπουργός). Στο ευρύτερο πλαίσιο της νοοτροπίας της «Νέας Εποχής», εκτιμούν ότι σήμερα η Γη θα κατακλυστεί από θετική ενέργεια, η οποία θα ανεβάσει το επίπεδο συνείδησης των ανθρώπων. Λένε ότι η ημερομηνία είναι ιδανική για να ξεκινήσει κανείς μια νέα καριέρα...

Δεν λέμε τίποτε άλλο... Μόνο "φτου, φτου, φτου... σκόρδα!... Κουνηθείτε από τις θέσεις σας... μάτι να μη μας πιάσει!...".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v