Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 23 2011

Μερκοζί vs Captain Euro

Μερκοζί  vs Captain Euro
Όταν η παγκόσμια οικονομία καταρρέει από τις καταστροφικές επιπτώσεις μιας συστημικής κρίσης, το μέλλον μοιάζει τόσο αβέβαιο που μόνο οι ιδιαίτερες δυνάμεις ενός υπερήρωα μπορούν να μας... σώσουν! 

Αλλά μέχρι σήμερα το δίδυμο των... Μερκοζί κάθε άλλο παρά υπεράνθρωπες δυνάμεις έχει επιδείξει και οι αποφάσεις του οδηγούν προς ένα νέο ευρωπαϊκό Βατερλό και στη διάσπαση της Ε.Ε.

Αν έπαιζαν κάποιον ρόλο σε ένα σύγχρονο comic, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί θα ήταν μάλλον οι μοχθηροί κακοί.

Υπό τις συνθήκες αυτές, γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε το κόμικ Captain Euro, αντίπαλον δέος στον Captain America, με τον υπερήρωα να σπεύδει να διασώσει τις χώρες της ευρωζώνης από την καταστροφή.

Ο Captain Euro, γιος διάσημου Ευρωπαίου πρέσβη και καθηγητής παλαιοντολογίας, ηγείται της Twelve Stars Organisation, μιας ομάδας που έχει στόχο “να υπερασπιστεί την ασφάλεια της Ευρώπης και τις αξίες της Ένωσης”.

Οι δημιουργοί του comic παρουσιάζουν την ομάδα του Captain Euro “ως τους πρεσβευτές της παγκόσμιας ειρήνης που μεταφέρουν το ευρωπαϊκό μήνυμα όπου και αν πάνε”.

Ο μεγάλος εχθρός του Captain Euro είναι ο Dr D. Vider, ένας “ανελέητος κερδοσκόπος” και “πρώην χρηματιστής”, ο οποίος ελπίζει να χωρίσει την Ένωση για να την κατακτήσει πιο εύκολα.

Με τη συμβολή τους στην εξάπλωση της κρίσης χρέους, στον κόσμο του Captain Euro, το... σατανικό δικέφαλο τέρας Μερκοζί θα ήταν ο κρυφός σύμμαχος του Dr D.Vider.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v