Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 11 2004

Ο νέος φιλόδοξος ”παίκτης” στην Πληροφορική

”Η Singular ήταν η πρώτη εταιρία του χώρου που μπήκε στο χρηματιστήριο, η πρώτη που προχώρησε σε συγχωνεύσεις και τώρα είναι η πρώτη που προχωρά σε πλήρως επαγγελματικό management. Πρόκειται για νέα πορεία την οποία θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες”.

Η δήλωση αυτή, που ανήκει στον κ. Αναστάσιο Τζήκα, πρόεδρο της Singular Software (και ιστορικό στέλεχος της ηγεσίας της εταιρίας), έγινε χθες στην πρώτη επίσημη παρουσίαση των στόχων που έχει ο όμιλος εταιριών GIT Holdings.

H GIT εξαγόρασε τις Delta Singular System Integrator, Singular Software και Singular Retail Business, καθώς και όλες τις συμμετοχές της Delta Singular που δραστηριοποιούνται στους κλάδους ολοκλήρωσης πληροφορικών συστημάτων και τυποποιημένου λογισμικού.

Και οι φιλοδοξίες προφανώς είναι μεγάλες, πράγμα που δεν έκρυψε άλλωστε και ο (ex-Microsoft!) διευθύνων σύμβουλος, κ. Γιάννης Ροντήρης.

Ισχυροί μέτοχοι, επαγγελματικό management, σύγχρονη οργάνωση και υγιής χρηματοοικονομική διάρθρωση σίγουρα θα προβληματίσουν τον ανταγωνισμό, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολες μέρες…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v