Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 6 2012

Cyprus Airways και "αριστερές" ιδιωτικοποιήσεις

Cyprus Airways και αριστερές ιδιωτικοποιήσεις
Ιδιωτικοποιήσεις στην Κύπρο: Πριν από λίγους μήνες, η κυπριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ιδιωτικοποιήσει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Τώρα ανακοινώνει την πρόθεση πώλησης ποσοστού (ενδεχομένως και πλειοψηφικού) στις Κυπριακές Αερογραμμές. Του εθνικού αερομεταφορέα της Μεγαλονήσου…

Επιπλέον, έχει δοθεί ουσιαστικά το "Ο.Κ." για το άνοιγμα τεσσάρων νέων καζίνο, την ώρα όπου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση του τουριστικού project με το Κατάρ.

Αυτά στην Κύπρο του «αριστερού» Δημήτρη Χριστόφια, γιατί στην Ελλάδα του… νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει γίνει ούτε μία ιδιωτικοποίηση.

Ούτε το project με το Κατάρ έχει προχωρήσει.

ΥΓ.1: Φαίνεται πως στις μέρες μας ιδιωτικοποιήσεις κάνουν μόνο… οι αριστεροί!

ΥΓ.2: Στην περίπτωση τόσο του ΧΑΚ (βλέπε ΕΧΑΕ) όσο και των Κυπριακών Αερογραμμών λέτε να προκύψει ενδιαφέρον από… Ελλάδα πλευρά;


Εριουργία Τρία Άλφα. Με σκοπό τη δραστηριοποίηση στον χώρο των φωτοβολταϊκών πάρκων, η Εριουργία Τρία Άλφα καλεί στις 27 Φεβρουαρίου σε έκτακτη γενική συνέλευση τους μετόχους της.

Η κίνηση αυτή δεν εξέπληξε τους μετόχους μειοψηφίας, καθώς η διοίκηση είχε προϊδεάσει σχετικά από την τακτική γενική συνέλευση του Ιουλίου.

Πολύ... μαζεμένο το χαρτί, κι είναι ενδεικτικό το γεγονός πως το τελευταίο δωδεκάμηνο έχουν γίνει μόλις δύο πράξεις συναλλαγών στο ταμπλό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v