Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 10 2012

Από εμίρης στην Αθήνα, κακομοίρης στις Βρυξέλλες

Από εμίρης στην Αθήνα, κακομοίρης στις Βρυξέλλες
Περιφρουρούμενοι από άνδρες ασφαλείας έφθασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι Τομσεν Μαζουχ και Μορς χθες το πρωι.

Επιβιβάστηκαν στην πτήση της Aegean για Βρυξέλλες για να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του eurogroup. Σκυφτά τα κεφάλια (πλην του Τόμσεν που μια έπαρση την είχε) φοβόντουσαν μην τους αναγνωρίσει το πλήθος. Ελα όμως που έχουν γίνει πρώτη μούρη στις τηλεοράσεις και όσο νάναι ο Ελλην δεν ξεχνάει;

Το τι κατάρες άκουσαν δεν λέγεται. Ευτυχώς που δεν γνωρίζουν ελληνικά γιατί κανείς δεν θα τολμούσε να μπει στο αεροπλάνο από τις... «ευχές» για καλό ταξίδι.

Να σημειώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό σκέλος της τρόικας, Μαζούχ και Μορς ταξίδεψαν στην οικονομική θέση. Ενώ ο «larger than life» κύριος Τόμσεν πάντοτε στην business.

Η πλάκα είναι ότι εάν έβλεπε κάποιος από μακριά το πώς κινούνταν στο αεροδρόμιο, με τόσους μπράβους και διάφορους ένστολους αστυνομικούς να τρέχουν να τους εξυπηρετήσουν, θα νόμιζε ότι ήταν τουλάχιστον εμίρηδες.

Με το που έφτασαν στις Βρυξέλλες, η εικόνα άλλαξε. Περίμεναν στην ουρά για ταξί, δεν τους περίμενε κανείς με λιμουζίνα και δεν υπήρξε κανένας φρουρός επί ποδός. Αντιμετωπίστηκαν ως απλοί υπάλληλοι της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ετσι τους αντιμετωπίζουν και σε Πορτογαλία και σε Ιρλανδία.

Βρε αξία που τους δώσαμε. Αλλά πάντα εμείς είμαστε της υπερβολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v