Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 25 2004

Ρευστοποιήσεις Βρυώνη σε ΓΕΝΕΡ-ΑΛΜΑ

Όταν παρατηρούμε κινητικότητα και πωλήσεις μετοχών από βασικούς μετόχους που δεν απασχολούν συχνά το τμήμα μετοχικών μεταβολών του ΧΑ, οφείλουμε να το επισημαίνουμε, ακόμη και αν αυτό δε συνεπάγεται κατ’ ανάγκη κάτι εξαιρετικό, ή δεν αφορά μεγάλα ποσοστά.

Κι όταν η ενημέρωση αφορά δύο εταιρίες με τον ίδιο και τον αυτό βασικό μέτοχο, μέσα στην ίδια εβδομάδα, τότε… ένας λόγος παραπάνω!!!

Να σας πούμε λοιπόν για τις εταιρίες ΓΕΝΕΡ και ΑΛΜΑ Ατέρμων, όπου βασικός μέτοχος είναι ο κ. Φ. Βρυώνης, ο οποίος ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα με μεγάλη καθυστέρηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση στο ΧΑ, την πώληση του 0,963% της ΓΕΝΕΡ.

Λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε η μείωση στην δεύτερη εταιρία του, την ΑΤΕΡΜΩΝ του ποσοστού δύο offshore εταιριών συμφερόντων του ίδιου κατά 0,299% και 0,161% αντιστοίχως.

Το ερώτημα που γεννάται είναι σε τι εξυπηρετούν οι ρευστοποιήσεις αυτές -στην ίδια χρονική στιγμή - τον βασικό μέτοχο (την απόκτηση κάποιας χρηματικής ρευστότητας;), αλλά και μήπως είναι προάγγελος νέων ρευστοποιήσεων.

Όπως και νάχει, θα δείξει...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v